sex free latina takes hard fucking and hot load.

Vse poti kriptovalut, vodijo v tehnologijo Blockchain

Tehnologija Blockchain spreminja industrijo širom sveta. S pomočjo tehnologije Blockchain se organizacije, finančne ustanove, plačilne platforme prebujajo v novo digitalno dobo.

Torej, kaj Blockchain tehnologija sploh je?

Blockchain je odprta in široka platforma skozi katero potekajo transkacije med dve različnima stranema oziroma osebama, tudi organizacijama, na varen način. Blockchain je tehnologija, ki se nahaja v srcu bitcoina in ostalih kriptovalut. Torej moderne kriptovalute, brez blockchain tehnologije sploh ne bi obstajale.

Zakaj je tako zelo pomembna?

Pogodbe in evidence o transakcijah se uporabljajo za zaščito premoženja in za določanje meja v organizacijah.

Prav tako pa se tudi mi vsi, vsak dan srečujemo s takšnimi in drugačnimi pogodbami ter transakcijami. Vendar so vse te pogodbe in transakcije ostale v preteklosti, saj so postopki zelo dolgi prav tako pa so tudi čakalne vrste, v katerih stojimo, da lahko opravimo eno samo transakcijo. In ravno pogodbe in transakcije, ki bi morale prve slediti korakom digitalne tehnologije, so nekako ostale v preteklosti, na papirjih in kakor že v prej omenjenih dolgih čakalnih vrstah na bankah.

Saj v svetu poteka regulacija in hitro prenavljanje vseh baz s podatki, ki potebujejo digitalno obliko.

Zato pa se velika podjetja obračajo k tehnologiji Blockchain, saj v njej vidijo pravo potencialno korist.

blockchain

Razširjena uporaba tehnologije Blockchain bi lahko odpravila potrebo po odvetnikih, bankirjih in pa potrebo po vseh posrednikih

Večino svetovne infrastrukture predstavljajo posredniki. Pa ne govorimo samo o posrednikih, ki si jemljejo svoj delež za prodajo blaga in storitev.

Govorimo tudi o odvetnikih, ki delujejo kot posredniki med javnostjo in zakonom, ali pa o bankirjih, ki delujejo kot posredniki med posamezniki. Obstaja možnost, da ljudje v prihodnost, ne bodo več potrebovali takšnih posrednikov.

Namesto posrednikov, bi vse te procese med sabo uskladil algoritem.

Zelo dober primer tega sta recimo tehnologija blockchain in pa bitcoin, kjer za izmenjavo denarja oziroma v tem primeru bitcoina, dva uporabnika, ne potrebujeta obiskati banke, samo zato, da bi si izmenjala denar. Saj to namesto niju naredi Blockchain.

Kako tehnologija Blockchain sploh deluje?

Blockchain je platforma, ki spreminja pogodbe in transakcije v digitalno oziroma računalniško kodo.

Ta digitalna koda, je zapis teh transakcij, ki so shranjene v transparentni bazi podatkov. Ta baza podatkov je decentralizirana, kar pomeni, da imajo ljudje svoja vozlišča vse povsod po svetu.

Z uporabo tehnologije Blockchain, se zgodovina od vsakega uporabnika posebej shranjuje v digitalni kodi, kar pa ščiti pred zbrisom, vdorom in posegom v lastnino vsakega posameznika.

Vsak zapis lahko izsledimo, saj ima podpis, ki ga je možno indentificirati, potrditi in po želji tudi dati v skupno uporabo.

Na koncu, ta tehnologija tudi podjetjem ali posameznikom omogoča, da poslujejo na učinkovitejši način – Blockchain pa omogoča, da so vse transakcije med dvema stranema preverljive in trajno zabeležene.

blockchain