sex free latina takes hard fucking and hot load.

Ali so hekerji vdrli tudi v vaš Facebook račun?

Podjetje Facebook je včeraj oznanilo, da so hekerji dostopali do okoli 50 milijonov različnih uporabniških računov na družabnem omrežju Facebook. Torej, kaj to pomeni za vas kot uporabnika? Se sprašujete, če so vdrli tudi v vaš Facebook račun?

Čeprav glede tega dogodka še vedno ostajajo neodgovorjena vprašanja o tem, kateri podatki so bili ukradeni in kdo je bil odgovoren zato, na srečo obstaja nekaj korakov, s katerimi lahko preprečite vdor v vaš račun in se med tem tudi prepričate, če ste bili eden izmed teh 50 milijonov ljudi.

facebook račun

Ali so vdrli tudi v vaš Facebook račun?

Da bi se lahko zagotovo prepričali, če je bil vaš Facebook račun eden izmed tistih v katere so vdrli, se na žalost ne morete. Facebook je vse uporabnike, ki so bili v času vdora vpisani, izpisal iz njihovega Facebook računa. Zaradi tega pa je posledično težko izvedeti, če je kdo brskal tudi po vašem računu.

Torej z drugimi besedami, če ste se včeraj zjutraj morali na novo vpisati v vaš Facebook račun, pri čemer ste morali na novo vpisati tudi vaše geslo, čeprav je bilo to shranjeno v vašem brskalniku, ste morda bili eden izmed 50 milijonov ljudi.

Čeprav ne moremo vedeti zagotovo, lahko pa še vseeno sledite spodnjima napotkoma.

Izpišite se iz vseh tistih naprav, na katerih ste vpisani v vaš Facebook račun

Prva korak, ki ga lahko naredite je ta, da se izpišete iz vseh naprav, na katerih ste prijavljeni v vaš Facebook račun. – Torej, iz spletnega brskalnika, vaše tablice, telefona…

To pa lahko storite tako, da na Facebook-u odprete nastavitve in poiščete razdelek, kjer piše varnost in prijava, nato kliknite nanj in poiščite možnost, ki se glasi – log out of all sessions.

Geslo za Facebook račun

Najpomembnejši korak pa je seveda zamenjava vašega gesla za Facebook račun. Čeprav Facebook izpostavlja, da ni potrebe po spremembi vašega gesla, je morda še vseeno pametno, da to storite.

facebook račun

 

Morda vam bo všeč tudi