sex free latina takes hard fucking and hot load.

Kako razveljaviti zadnje poslano e-pismo na Gmailu?

0

Vsi smo kdaj že poslali e-pismo in takoj obžalovali to dejanje. K sreči je Gmail ustvaril funkcijo, s katero lahko prekličete poslano sporočilo, vendar morate ukrepati hitro. Spodaj je 5 kratkih korakov kako preklicati poslano e-pismo v Gmail-u.

Tudi, če mogoče mislite, da tega ne boste potrebovali… Si mogoče le vzamite minuto, za vsak slučaj.

1. POJDITE V NASTAVITVE V VAŠEM GMAIL RAČUNU

2. IZBERITE GUMB ‘SPLOŠNO’ IN POIŠČITE VRSTICO, KJER PIŠE “RAZVELJAVI POŠILJANJE”

Gumb za nastavitve vam bo odprl splošne nastavitve. Podrsajte stran za okoli polovico, dokler ne najdete opcije za razveljavitev, nahaja se med zvezdicami in opcijo za pošiljanje in arhiviranje. Označite kvadratek, kjer piše ‘omogoči razveljavitev pošiljanja’.

3. IZBERITE ČAS

Gmail vam dovoljuje, da označite čas, koliko dolgo želite, da traja vaša možnost za razveljavitev. Ne izberite 5 sekund. Označite raje 30 sekund, saj bo zdaj vsako vaše e-sporočilo ‘obviselo v zraku’ za trideset sekund.

4. SHRANITE SPREMEMBE

Okna ne zapustite takoj in se prepričajte, da ste shranili spremembe. Ni hujšega, kot da mislimo, da imam drugo priložnost pa je v bistvu nimamo.

5. VZAMITE ŽIVLJENJE V SVOJE ROKE

Od zdaj naprej, ko boste poslali e-sporočilo, se vam bo zgoraj zraven sporočila, da je bilo poslano prikazal tudi gumb za razveljavitev. Če kliknete na gumb za razveljavi se vam bo okno, za pisanje e-sporočila ponovno odprlo. Niste ste zdaj veseli in pomirjeni, ko veste za to možnost?

Morda vam bo všeč tudi