sex free latina takes hard fucking and hot load.

Kako urediti vrt tako, da bo izgledal kot da ste najeli urejavalca vrtov?

Ali ste se že kdaj vprašali, kako bi lahko uredili vrt tako, da vam bo vzel dih, vsakič ko boste stopili iz hiše in ga pogledali?
In pa, ali ste kdaj v roke vzeli kakšno revijo in ste ob pogledu na čudovit vrt le zavzdihnili in prestavili stran.

Mogoče pa najdete ravno tukaj nekaj idej, ki vas bodo navdihnile, da z delom pričnete že danes ali pa jutri. Kdo ve?

Kako urediti vrt in kako sploh pričeti z delom?

Ko se vprašate kako urediti vrt, je najpomembneje, da pričnete z vizijo, kaj si sploh želite videti na svojem vrtu.

Vizija pa mora izhajati iz tistega, kar vas privlači in iz tistega, kar imate radi.

Vir fotografije: JamesDeMers iz spletne strani Pixabay

Torej, kako zvizualizirati vašo vizijo? Najlažje boste to storili tako, da boste odšli na internet. Če boste v iskalnik napisali, kako urediti vrt, čudoviti vrtovi ali pa kar koli s tem povezanega boste morda našli vrt, ki vam bo vlil nekaj domišljije in vam pomagal začeti.

Priporočamo vam, da na en kup zberete vse slike in jih še enkrat skrbno pregledate.

Poglejte, kako so si ti vrtovi, ki ste si jih nabrali v vašo zbirko med sabo podobni. Ali večina vrtov zgleda svetlo in moderno? Ali pa imajo vrtovi, ki ste jih dodali v vašo zbirko podeželski pridih?

Sedaj, ko ste v svoji zbirki prepoznali vzorec, ki se ponavlja – je čas, da iz nje odstranite vse slike, ki ne spadajo v ta vzorec.

Profesionalni urejevalci vrtov priporočajo, da moramo pri urejanju vrta ostati le pri treh barvah.

Katere tri barve najbolj izstopajo na slikah v vaši zbirki?

Na primer, sama osebno bi izbrala tri barve in sicer: sivo, belo in zeleno, kot moje tri glavne barve. Če si želite bolj barvite barvne sheme pa sivo zamenjajte za oranžno.

To pravilo treh barv vam bo namreč pomagalo, ko se boste izbirali barve in materiale za vrt, kot so pohodne plošče za na vrt, mogoče kakšen cvetlični lonec, cvetlične nasade, robnike za vrt…

Sedaj pa že dobivamo približno sliko o tem kako urediti vrt – je res?

Cvetlični lonček tu in cvetlični lonček tam

Moderen cvetlični lonec bo dal vašemu vrtu piko na i, vendar pa ne smete pozabiti, da morate imeti pri izbiri cvetličnega lonca v mislih vašo barvno shemo, ki ste si jo na samem začetku zamislili.

Za postavljanje lončkov na vrt pa menda velja eno posebno pravilo glede števila cvetličnih loncev. In sicer, priporoča se kombinacija treh ali petih cvetličnih loncev na vrtu.

Vir fotografije: Aliansa.si – izdelek podjetja Multyhome

Pohodne plošče, kot odgovor na vprašanje kako ”na hitro” urediti vrt

Vaš vrt pa lahko popestrite kar na hitro s tem, ko položite na vaš travnik nekaj pohodnih plošč. Sedaj se boste morda vprašali, kako to jaz mislim, ker se ”potka” do zelenjavnega vrta ne naredi v petih minutah. Pa vam naj sedaj to razložim. Vem, da ste v tem trenutku imeli v mislih nekaj takšnega…

Vir fotografije: Dean Moriarty iz spletne strani Pixabay

Težava pri teh pohodnih ploščah je, da ob vsakem večjem dežju ali poledici, te deske postanejo preveč spolzke, da bi bilo možno hoditi po njih. Zato vam priporočam, da se izognete tej verziji. In mogoče razmislite o pohodnih ploščah, narejenih iz gume.

Pred kratkim smo zasledili pohodne plošče za katere ni potrebno, da si pokličeš strokovnjaka in po vrhu plačaš kar nekaj evrov zato, da ti jih položi. Izgledajo pa tako:

Vir fotografije: Aliansa.si – izdelek podjetja Multyhome

Poleg tega pa so prijazne do okolja, saj so narejene iz recikliranih gum in so odporne na temperaturo od -50C pa vse do +50C in čeprav so narejene iz gume se lahko pohvalijo z izgledom kamna ali lesa.

Čez te plošče lahko brez težave kosite in jih čez čas prestavite, ko vam niso več všeč.

Te pohodne plošče pa so bile narejene namreč z namenom, da odpadne gume ne bodo ležale nekje na drugem koncu sveta na neki deponiji, temveč, da jih bodo ljudje lahko uporabili za nove reči, po tem ko jih bodo porabili kot avtomobilske gume. Kar super, a ne?

Obroba okoli vrta, ki se jo lahko postavi brez težave

Morda se spomnite, da je v starih časih bilo potrebno kar veliko priprav, ko smo se odločili, da za urejanje vrtnih robnikov, vendar sedaj temu ni več tako, saj obstajajo že takšni vrtni robniki, katere lahko preprosto uviješ v polkrog in jih potem čez čas prestaviš, ko se jih naveličaš. Super, a ne?

Vir fotografije: Aliansa.si – izdelek podjetja Multyhome

Sedaj pa se bližamo koncu naše misije: kako urediti vrt

… Še zadnji nasvet

Še zadnji element, ki ga po navadi profesionalni urejevalci vrtov dodajo na vrt je definitivno en kos nečesa, kar bo na vrtu izstopalo. Pa naj bo to kos vrtnega pohištva, kakšna kamnita struktura ali pa le ptičjo hišico, ki bo tam z dobrim namenom, da nudi zavetje pticam.

Sedaj pa imamo vrt, ki se ujema v barvah, ima vključene cvetlične lonce, urejeno potko do cvetličnega ali zelenjavnega vrta…. In to je to, če pa imate še vi kakšno idejo ali nasvet na temo kako urediti vrt – pa nam pišite na [email protected]

Če pa vas zanima kakšne super lastnosti imajo te pohodne plošče, vrtni robniki, cvetlični lonci pa obiščite to stran: Multyhome: Urejanje vrta in okolice hiše, na okolju prijazen način

Morda vam bo všeč tudi