sex free latina takes hard fucking and hot load.

Kako na naraven način odgnati sadne mušice?

Niste samo vi zaljubljeni v svoj sezonski pridelek, temveč tudi sadne mušice, ki bi rade le delček vašega pridelka. Za njih se zdi, da vedno nekako najdejo pot do košare, kjer imamo shranjeno sadje in zelenjavo.

Zato vam priporočamo, da čimprej uporabite spodnje nasvete, saj se boste tako naravno in hitro znebili teh nadležnih letečih stvari.

 

Sadne mušice: izgon iz sadja in zelenjave

STOŽEC IZ PAPIRJA IN KOS SADJA

Potrebovali boste:

Kozarec za vlaganje,

Kis,

Papir – zvit v stožec,

En kos sadja – naj bo zelo zrel.

Postopek:

Najprej je pomembno, da se iz posode, kjer imate shranjeno sadje in zelenjavo, znebite vseh kosov, ki so

gnili in niso več dobri za uporabo. Zato, boste en kos sadja iz posode, ki je preveč zrel ali pa že skoraj

gnil, prestavili v kozarec in nanj nalili kis. V kozarec nato vstavite stožec iz papirja. Tako bodo sadne mušice lahko lažje prišle v kozarec, vendar zaradi tulca ne bodo našle svoje poti nazaj.

 RDEČE VINO

Sadne mušice obožujejo kis, prav tako pa obožujejo tudi vonj po vinu. Zato, se naslednjič, ko boste skoraj porabili steklenico rdečega vina, spomnite, da ga malo pustite še za sadne mušice. V past se bodo ujele, ven pa poti ne bodo našle, zaradi ozkega vratu steklenice.

KIS IN DETERGENT

Sadne mušice lahko odžene tudi tako, da v kozarec nalijete malo kisa in dodate tri kapljice detergenta za pomivanje posode, tako bodo sadne mušice dosti hitreje utopile, saj bo detergent povečal gostoto kisa.

NEFILTRIRAN JABOLČNI KIS

V plastenko nalijte malo nefiltriranega jabolčnega kisa in nato jo pokrijte s plastično folijo za živila. Nato jo pritrdite s selotejpom ali pa z navadno elastiko. V plastično folijo pa z ostrim predmetom naredite nekaj majhnih luknjic, da se bodo lahko sadne mušice ujele v past.

 

RAZPRŠILO IZ ETERIČNEGA OLJA LIMONINE TRAVE

Potrebovali boste:

10 kapljic eteričnega olja limonine trave,

Čisto razpršilko,

60 mililitrov vroče vode.

Postopek:

V razpršilko nakapajte 10 kapljic eteričnega olja limonine trave, nato dodajte 60 mililitrov vroče vode in dobro pretresite.  Nato pa mešanico poškropite vsepovsod, kjer boste zaznali sadne mušice, poleg tega pa bo razpršilo pustilo v vašem domu še lepe vonjave.

Morda vam bo všeč tudi