sex free latina takes hard fucking and hot load.

POŠILJANJE VELIKIH DATOTEK – 4 najboljše spletne strani

Obstaja še kar velika množica ljudi, ki misli, da je pošiljanje velikih datotek težavno. No, ti ljudje živijo v zmoti, ker so razvijalci naredili nekaj neverjetnih aplikacij za deljenje velikih datotek. Pri vsaki so poudarjene slabosti in prednosti, da se boste lažje odločili, katero izbrati.

 

WeTransfer – https://wetransfer.com/

Je postal eden izmed vodilnih aplikacij in spletnih strani za izmenjavo datotek. Najboljši razlog za uporabo te aplikacije je, da ima zelo preprost postopek za pošiljanje datotek. Vendar ne pozabite, da obstaja omejitev, kako velike datoteke pošljete v enem tednu. Prav tako pa tudi obstaja omejitev 2GB za enkraten prenos, kar pa je po našem mnenju povsem dovolj.
Prejemnik vaše datoteke, bo dobil obvestilo na mail, katero ga bo preusmerilo na glavno stran, za pridobitev datoteka. Aplikacija je namenjena tudi za android telefon kot tudi za uporabnike platforme iOS. WeTransfer je zelo prijazen do vašega telefona, saj je velikost aplikacije majhna prav tako pa ni požrešen po RAM-u.

Prednosti:
– Enostaven za uporabo, brez registracije,
– prijazen do prejemnika datotek,
– 2GB omejitev za nalaganje,
– privlačen izgled same spletne strani in aplikacije

Slabosti:
– Datoteka izgine v 7 dneh, po tem ko jo pošljete.

 

Pibox – https://pibox.com/

Pibox je zelo edinstvena platforma za pošiljanje datotek. Poleg možnosti za pošiljanje velikih datotek, ta aplikacija omogoča, klepetanje s prijatelji. Vendar pa ima slabost, da se morate za pošiljanje datotek registrirati.
Kakorkoli že, po prijavi, boste prijeli 3GB za brezplačno shranjevanje datotek. Svoj prostor za shranjevanje pa lahko povečate do 1000GB, s povabilom prijateljev, da se registrirajo.


Prednosti:
– Vaše datoteke ne izgubijo kvaliteto, po tem jih delite z drugimi uporabniki.
– 3GB brezplačnega ‘cloud’ prostora,
– omogoča klepetanje s prijatelji.

Slabosti:
– Datoteke lahko delite, le če se registrirate.

Filemail – https://www.filemail.com/

Ta spletna stran je zelo podobna WeTransferju, saj je enostavna za uporabo. Vedno lahko ostanete brezplačen uporabnik, in se niti ne rabite registrirati za pošiljanje velikih datotek.
Kakorkoli, v nasprotju WeTransferju, Filemail ponuje 30GB omejitve za pošiljanje datotek. Medtem, ko plačljivi možnosti PRO in BUSINESS ponujata neomejeno nalaganje datotek. Aplikacija je prav tako na voljo za Android, iOS in Linux.

Prednosti:
– Prijazen za uporabo pošiljatelja in prejemnika,
– brez potrebe po registraciji,
– datoteke, katere delite, ohranijo svojo prvotno kvaliteto,
– podpira skoraj vse velike platforme, kot so Android, iOS, Mac, Windows in Linux,
– brezplačna razširitev za hitrejšo nalaganje in prenos datotek.

Slabosti:
– Čas nalaganje je dokaj počasen, v primerjavi z drugimi spletnimi stranmi,
– če med nalaganjem zaprete stran, boste izgubili naloženo,
– datoteka po 7 dnevih izgine iz njihovega serverja.

 

Volafile.io – https://volafile.io/

Je spletna stran za izmenjavanje datotek ‘v živo’, prav tako pa ima možnost za klepet, ki močno verjame v zaščito svojih uporabnikov. Preprosto povedano, ne zahtevajo vaših osebnih podatkov, vaše telefonske številke ali pa e-maila. Registracija pri tej spletni strani ni potrebna, poleg tega pa je zelo enostavna za uporabo. Pri vstopu na spletno stran, lahko ustvarite sobo (kot v klepetalnici) in delite povezavo med tistimi ljudmi, s katerimi želite deliti datoteke. Omembe vredne pa je tudi informacija, da lahko naložite poljubno velikost datotek, brez omejitve.

Prednosti:
– Je kot družbeno omrežje, ki služi deljenju velikih datotek.

Slabosti:
– Violafile nima mobilne verzije in jo tako lahko uporabljate le preko namizja.

Morda vam bo všeč tudi