sex free latina takes hard fucking and hot load.

Severno korejski obmejni stražar je mislil, da je uparjalnik bomba – ne boste verjeli, kaj se je zgodilo

Severno korejski obmejni stražar je bil navdušen nad elektronsko cigareto v obliki pisala, ki jo je v državo prinesel britanski turist po imenu Del Dinsdale. Severno korejski obmejni stražar pa je sprva mislil, da je naprava, ki jo je turist prinesel s sabo, bomba.

SEVERNO KOREJSKI OBMEJNI STRAŽAR IN BRITANSKI TURIST

34 letni Dinsdale je potoval iz Kitajske v komunistično državo, ko so mu severno korejski obmejni stražarji pregledali kovčke. Ko je stražarju povedal, da je naprava dejansko elektronska cigareta se je njegov strah spremenil v navdušenje. Poleg tega pa je stražar še prosil turista, če lahko poskusi.

Dinsdale je za britanski časnik povedal:

Severno korejski obmejni stražar je mislil, da sem v državo s sabo prinesel nezakonito napravo, ko pa sem mu pokazal kaj sploh to je, je bil v trenutku navdušen.

Zelo strogi zakoni Severne Koreje namreč narekujejo, da je turistom prepovedano fotografiranje uradnikov – še posebno pa ne v sproščenem stanju. V tem primeru pa je severnokorejski obmejni stražar naredil izjemo in odobril turistu, da je posnel fotografijo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pričel je z uparjevanjem in prepričan sem, da nisem še nikoli v svojem življenju videl nekoga uparjevati s takšnim užitkom. V dodatek k tej izkušnji pa je stražar pokazal elektronsko cigareto še ostalim stražarjem in me nato prosil, če mu jo lahko dam. Razložil sem mu, da bi mu jo lahko dal, vendar verjetno ne bi našel e-tekočine  v svoji državi, zato mi jo je dal nazaj in mi predstavil severnokorejske cigarete.

… je še povedal Dinsdale.

 

Dinsdale-u pa so drugi stražarji kasneje izbrisali fotografijo iz njegovega telefona. Kakor pravi on, je verjetno zaradi enkratnega dogodka imel srečo, saj se je fotografija stražarja shranila med ‘nedavno zbrisane datoteke’.

Čeprav se Severna Koreja trudi, da bi ljudi pozvala k prenehanju kajenja, je Kim Jong-Un strastni kadilec. Če bo Kim Jong-UN potreboval alternativo kajenja, mu svetujemo, da poskusi z uparjevanjem.

 

(vir: http://www.dailymail.co.uk)

Morda vam bo všeč tudi